info@mahbodparvaz.com 026 34208125
شهروندی کانادا
شهروندی کانادا
شهروندی کانادا

شهروندی کانادا

جهت درخواست شهروندی کانادا باید معیارهایی را فرد متقاضی در چهارچوب های مورد نظر، داشته باشد.
اداره فدرال شهروندی کانادا را برای مهاجران،پناهندگانبرای شهروندی کانادا مدیریت می کند.
از سال 2010 کانادا به طور متوسط بیش از 260.000 ساکن دائمی می پذیرد.

همراه با آژانس مسافرتی ماهبدپرواز به راحتی ویزای مولتیپل کانادا را اخذ نمایید .

درخواست شهروندی کانادا

جهت در خواست شهروندی کانادا متقاضی باید شرایط زیر را داشته باشد :

  • مدرک مهارت صحبت کردن به یکی از زبان های رسمی کانادا
  • مالیات حداقل 5 سال گذشته خود را ثبت کرده باشید و هرگونه مالیات برآورد شده را پرداخت کنید.
  • اگر مدرک قابل قبولی برای زبان های رسمی کانادا نداشته باشید درخواست شما مود قبول نمی باشد.
  • متقاضیان برای شهروندی دائم کانادا باید دارای حداقل سه سال اقامت دائم در کانادا باشند.
  • متقاضیان باید با حقوق و مسئولیت های شهروندان آگاه باشند و دانش پایه ای از جغرافیا،نظام سیاسی و تاریخ کانادا داشته باشند.

    انواع ویزای کشور کانادا

مزایای شهروندی کانادا

مزایای متعددی برای شهروندان کانادایی وجود دارد که شامل موارد زیر است:

  • شهروندان کانادایی دارای شرایط بیشتری برای شغل هستند.
  • شهروندان کانادایی می توانند در جریان های سیاسی دارای حق رای باشند.
    به شهروندان کانادا حق رای دادن در انتخابات استانی و ملی را دارا هستند.
    شهروندان کانادایی نقش مهمی در تأثیر گذاشتن بر سیاست های والیتی و فدرال ایفا می کنند.
  • شهروندان کانادایی می توانند با پاسپورت کانادا سفر کنند.
  • شهروندان کانادایی نیازی به تجدید مستندات مهاجرت ندارند.

 

 

تغییر قوانین برای شهروند کانادا که در 11 اکتبر 2017 به اجرا گذاشته شد

در زیر مشخص شده اند که اقدامات موجود در قانون جدید است که در 11 اکتبر 2017 به اجرا گذاشته شد.

قانون قبلی
قانون جدید
متقاضیان باید قبل از تقاضای شهروندی به مدت 4 سال از شش سال در کانادا حضور داشته باشند.متقاضیان باید از نظر فیزیکی در کانادا برای سه سال از 5 سال قبل از درخواست شهروندی حضور داشته باشند.
متقاضیان مجبور به پرداخت مالیات بر درآمد کانادا در صورت نیاز به قانون مالیات بر درآمد برای چهار سال شش ساله، مطابق با شرایط حضور فیزیکی.در صورت نیاز به مالیات بر درآمد کانادا، در صورت نیاز به قانون مالیات بر درآمد ، سه سال از پنج سال، با توجه به نیاز جدید حضور فیزیکی، متقاضیان باید مالیات دهند .
متقاضیان باید در مدت 45 روز در چهار روز از تاریخ شانزده سال قبل از درخواست خود در کانادا به مدت 183 روز حضور داشته باشند.این ماده لغو شده است. متقاضیان دیگر نیازی به این نیاز ندارند.
مدت زمان صرف شده در کانادا قبل از تبدیل شدن به یک اقامت دائم، به دلیل نیاز حضور فیزیکی برای شهروندی محسوب نمی شود.متقاضیان می توانند هر روز از لحاظ فیزیکی در کانادا به عنوان یک فرد مهاجر یا فرد محافظت شده قبل از تبدیل شدن به یک مهاجر دائمی به عنوان یک نیم روز برای مقابله با شرایط حضور فیزیکی شهروندی، حداکثر 365 روز اعتبار شمارش کنند.
متقاضیان بین 14 تا 64 ساله باید به نیازهای زبان و دانش برای شهروندی برسند.متقاضیان بین 18 تا 54 سال باید از شرایط زبان و دانش برای شهروندی برخوردار باشند

 

انتشار این مطلب
تمامي حقوق مادي و معنوي براي ماهبد پرواز محفوظ است. طراحي سايت سايتي نو