info@mahbodparvaz.com 026 34208125
مدارک ویزای شینگن
مدارک ویزای شینگن
مدارک ویزای شینگن

شرایط و مدارک ویزای شینگن

هنگام درخواست ویزا به اروپا، شما باید بعضی از مدارک مورد نیاز را به عنوان بخشی از روند درخواست شنگن ارائه دهید.
کشورهای شنگن لیستی از مدارک ویزای شینگن برای هر هدف ورود به این قلمرو ایجاد کرده اند
و این مدارک برای هر یک از آنها یکسان است.

در این مقاله شما می توانید لیست کلی اسناد و مدارک مورد نیاز برای دریافت
ویزای شینگن فوری و همچنین مدارک مورد نیاز برای هر نوع ویزا را پیدا کنید.

لیست مدارک زیر برای درخواست ویزای شینگن کوتاه مدت لازم است

1.فرم درخواست ویزا باید با صداقت کامل تکمیل و امضا شود.

2.دو عکس برای الصاق به ویزا لازم است که باید در طول 3ماه گذشته با توجه به
درخواست عکس برای ویزا،گرفته شده باشد.

3.گذرنامه فقط 5 سال اعتبار دارد،همچنین باید برای حداقل 3 ماه
پس از تاریخ بازگشت شما از منطقه schengen،معتبر باشد.

4.کامل کردن رزرو برنامه سفر،که شامل تاریخ و شماره پرواز و مشخصات زمان
ورود و خروج از کشور schengen میباشد.

5.ارائه سند یا مدرکی که محل اقامت شما در طول اقامت خود در schengen را نشان می‌دهد.
مدارکی که باید در موارد مختلف ارائه بدهید:

*محل رزرو هتل
*قرارداد اجاره ی خانه
*ارائه‌ی دعوت‌نامه‌ی میزبان (اگر دعوت نامه دارید)

6.بیانیه حساب بانکی که نشان می دهد پول کافی در حسابتان برای سفر دارید.
این بیانیه نباید بیش از 3 ماه باشد.
نامه حمایتی توسط شخص دیگری که تأیید می کند که از لحاظ مالی از سفر شما به schengen حمایت می کند.
برای اینکه این نامه معتبر باشد باید با یک بیانیه بانکی از حامی مالی که بیش از سه ماه طول نبرده باشد همراه باشد.
ترکیبی از بیانیه حساب بانکی شما و یک نامه حمایتی.

7.گواهی پرداخت هزینه ویزا € 60 برای بزرگسالان و € 35 برای کودکان 6 تا 12 ساله نیزلازم می‌باشد.

همراه با اسناد و مدارک فوق،چند سند اضافی بسته به نوع ویزای schengen درخواست شده،نیاز می‌باشد.

 

اسناد خاص مورد نیاز بر اساس وضعیت استخدامی متقاضی

 

مدارک ویزا برای کارکنان

1.قرارداد استخدام
2.بیانیه کنونی بانک از آخرین 6 ماه
3.اجازه کارفرما جهت ترک کار
4.فرم بازپرداخت مالیات بر درآمد (ITR) و یا گواهی مالیات بر درآمد که در منبع حقوق و دستمزد محاسبه شده است

مدارک ویزا برای کارفرمایان

1.یک کپی از مجوز کسب و کارتان
2.بیانیه حساب بانکی از6 ماه آخر
3.بازگشت مالیات بر درآمد (ITR)

مدارک ویزای شینگن برای دانش آموزان

1.مدارک ثبت نام

مدارک ویزای شینگن برای بازنشستگان

1.بیانیه بازنشستگی از آخرین 6 ماه

مدارک ویزای شینگن برای شخصی که فاقد شغل است اما با یک شهروند از کشورهای اتحادیه اروپا ازدواج کرده باشد

1.برگه ی استخدامی که بیش از 3 ماه طول نکشیده است
2.گذرنامه معتبر همسر
3.گواهی رسمی ازدواج رسمی

مدارک ویزای شینگن برای افراد زیر سن قانونی

والدین قانونی افرادی که درخواست ویزا دارند،باید مدارکی را برای متقاضی زیر سن قانونی ارائه دهند:

1.گواهی تولد نوزاد
2.درخواست‌نامه امضا شده توسط هر دو والدین
3.حکم دادگاه خانواده،در مواردی که فرزند فقط یک والد دارد
4.نسخه ی تصدیق شده ی ID / گذرنامه هر دو والدین
5.درصورتی که متقاضی زیر سن قانونی به تنهایی قصد سفر دارد
رضایت‌نامه‌ای که هر دو والد ان را امضا کرده باشند نیز ضروری است.

* توجه: هنگام درخواست ویزا از کنسولگری دانمارک در کشور اصلی،سرپرست یا والدین باید همراه فرزندان خردسال باشند.

مدارک اضافی مورد نیاز برای اخذ ویزای حمل و نقل مسافرتی شنگن

1.یک ویزای معتبر (در صورت نیاز) برای کشور نهایی
2.بلیط پرواز برای کشور نهایی که شما به آن سفر می کنید

 

مدارک ویزا برای بازدید از اقوام یا دوستان

 

1.گواهی‌نامه پشتیبانی:

در صورتی که یک حساب بانکی نداشته باشید یا پول کافی برای مراقبت از هزینه های خود
در طول این سفر نداشته باشید،باید از دوستان و اقوام خود بخواهید که “گواهی نامه رسمی حمایت”
را امضا کنند،این اسناد را همراه با فرم درخواست ویزای خود حتما به همراه داشته باشید.

2.سفرنامه ی مسافر

توضیحات متقاضی درباره سفر خود، هدف سفر، زمان بندی و تمام تاریخ شخصی باید در یک نامه نوشته شده باشد.

3.چگونگی تامین هزینه‌های بازدیدکننده

در صورتی که متقاضی اعلام کند که تمام هزینه های سفر را پوشش می دهد،
مدارک مالی خود را باید ارائه دهد در غیر این صورت اگر دوستان
هزینه های متقاضی را پوشش می دهند، یک سند رسمی صادر شده توسط مقامات مربوطه برای اقامت schengen
باید ارائه شود.

4.دعوت‌نامه

اگر دوست یا اقوامی که دعوت‌نامه فرستاده است ساکن منطقه schengen باشد
و متقاضی هزینه های خود را پوشش دهد، نام، آدرس و کپی گذرنامه خویشاوندان یا دوستتان کافی خواهد بود.
در صورتی که دوست یا اقوامتان در کشور schengen اقامت نداشته باشد،نسخه مجوز اقامت نیز مورد نیاز است.

مدارک ویزای پزشکی

1.یک نامه از یک دکتر / کلینیک / بیمارستان در کشور اصلی کاندیدای ویزا که شما نیاز به درمان پزشکی دارید.
2.تأیید رسمی درمان / قرار ملاقات توسط موسسه پزشکی درمانی (بیمارستان / درمانگاه) در اتحادیه اروپا.
3.اثبات مالي،به معنا که متقاضی پول کافی برای پرداخت هزینه های پزشکی و سایر هزینه های مرتبط
در طول درمان خود را دارد.

مدارک لازم برای اثبات توانایی مالی متقاضی در پرداخت هزینه های پزشکی عبارت‌اند از:

1.اظهارات بانک
2.نامه حمایتی + بیانیه بانکی از حامی.
3.اثبات پیش پرداخت درمان + صورت حساب بانکی برای سایر هزینه های مرتبط.
4.یادداشت کلامی وزارت بهداشت کشور متقاضی که باید آمادگی دولت مربوطه کشور متقاضی را
برای پوشش هزینه های درمان پزشکی خود اعلام کند.

دیگر اهداف سفر

اگر هدف از درخواست ویزای شما متفاوت از هر کدام از موارد ذکر شده در بالا باشد،با توجه به اهداف شما برای سفر به اروپا،
اسناد اضافی زیر را که ذکر می‌شود،جمع آوری کنید.

 

اسناد مورد نیاز در سفر به اروپا به منظور تحصیل

مدارک ویزای تحصیلی schengen

1.دو فرم درخواست به جای یک فرم
2.نامه پذیرش در دانشگاه / کالج / مدرسه اتحادیه اروپا.(ارائه گواهی ثبت نام در موسسه واجد شرایط جهت گذراندن دوره‌هایی در کشور شنگن )
3.اسنادی برای اثبات وضعیت مالی متقاضی به طوری که نشان می دهد می تواند در طول اقامت خود
در منطقه schengen مخارج خود را به عهده بگیرد.

اسناد مورد نیاز در هنگام سفر به اروپا به منظور اشتغال

1.دو فرم درخواست به جای یک فرم.
2.قرارداد استخدام. قرارداد بین متقاضی و کارفرمای آینده ساکن در سرزمین schengen.

مدارک ویزای شنگن به منظور پیوستن به همسر ساکن در اتحادیه اروپا

1.دو فرم درخواست به جای یک فرم
2.نسخه اصلی سند ازدواج
3.اگر او یک شهروند اتحادیه اروپا می‌باشد،یک نسخه از گذرنامه همسر،نیز ضروری است.
اگر همسر شهروند اتحادیه اروپا نیست، بلکه تنها در یک کشور schengen زندگی می کند،
باید نسخه کپی مجوز اقامت خود را نیز ارائه دهد.

مدارک ویزا برای رویدادهای فرهنگی، ورزشی و یا مذهبی در اروپا

اطلاعات رویداد:به عنوان مثال دعوت نامه، بلیط ورود، شرایط ثبت نام، برنامه دقیق سفر
و سایر اسناد که اطلاعات مربوط به این رویداد را ارائه می کند.

ارائه مدارک برای اثبات فعالیت‌های گذشته:شرکت در جشنواره ها و مراسم های قبلی (فرهنگی، مذهبی)،
مسابقات ورزشی، گواهی مسابقات برنده شده، اثبات رتبه بندی جهانی / بین المللی (ورزش)

انتشار این مطلب
تمامي حقوق مادي و معنوي براي ماهبد پرواز محفوظ است. طراحي سايت سايتي نو