info@mahbodparvaz.com 026 34208125
ویزای اسلواکی
ویزای اسلواکی
ویزای اسلواکی

ویزای اسلواکی

اسلواکی بخشی از منطقه شنگن است – قلمرو 24 کشور اتحادیه اروپا + 2 کشورهای عضو منطقه اقتصادی اروپا، که در مورد لغو کنترل مرزی بین خود و مقررات ویزا مشترک هستند.

با درخواست ویزای اسلواکی ، یک خارجی به  اصطلاح ویزای شنگن اعطا می شود که به او اجازه می دهد بدون محدودیت در داخل منطقه شنگن سفر کند . دارندگان ویزای شینگن نیاز به ویزای ویژه ای برای اسلواکی ندارند.
شهروندان کشورهای عضو حوضه شینگن نیاز به دریافت ویزای اسلواکی ندارند.
شهرواندن ایرانی برای ورود به این کشور نیاز به دریافت ویزای اسلواکی دارند.
شهروندان چه کشورهای برای ورود به این کشور نیاز به درخواست ویزا ندارند؟
به جز شهروندان حوضه شینگن که در بالا بیان کرده ایم ،برای 90 روز اقامت شهروندان ایالات متحده (ایالات متحده آمریکا)، استرالیایی ها، کانادایی ها و یا شهروندان بریتانیا، هیچ ویزای اسلواکی نیاز ندارند.

ویزای اسلواکی

ویزای اسلواکی

انواع ویزا
اینکه به کدام ویزا نیاز دارید بستگی به طول و هدف اقامت در اسلواکی دارد. 4 نوع وجود دارد:

ویزای شنگن A = ویزای ترانزیت فرودگاه
نوع ویزای شنگن B = ویزای ترانزیت
نوع ویزای شنگن C = ویزای ورود
ویزای بلند مدت D

برای اطلاع کامل از ویزای شینگن فوری ، قیمت ، شرایط و انواع آن بر روی لینک کلیک کنید

چگونه برای ویزای اسلواکی درخواست می شود؟

افرادی نیازمند ویزا هستند و مایل به ورود به منطقه شنگن با هدف اصلی اقامت در اسلواکی هستند، درخواست سفر خود را به سفارت یا کنسولگری اسلواکی زندگی خود ارائه می دهند . اگرشخص دارای مجوز اقامت در کشور دیگری از کشور ملیت خود باشد، می تواند در سفارت / کنسولگری در کشور اقامت فعلی خود درخواست ویزا کند.

در برخی موارد، تصمیم در مورد صدور ویزا می تواند زمان ببرد.
در نتیجه باید در اسرع وقت درخواست ویزا کنند، اما نه 3 روز قبل از سفر!. مهلت قانونی برای صدور روادید 30 روز است .

شهروندان کشورهایی که موافقت نامه های اتحادیه اروپا در خصوص صدور ویزای ساده و سریع امضاء کرده اند ، استثنا هستند. در این موارد، مهلت تصمیم گیری در 10 روز پس از دریافت درخواست کامل ویزا تعیین می شود.
کشورهای زیر چنین توافقاتی با جامعه اروپا دارند:
آلبانی، بوسنی و هرزگوین، مونته نگرو، مقدونیه، مولداوی، روسیه، صربستان، اوکراین.

برای اطلاع از مدارک ویزای شینگن فوری بر روی لینک کلیک کنید.

سوالات متداول

آیا باید درخواست ویزا را شخصا ارسال کنم؟

بله، شما باید درخواست شخصی ویزای خود را به سفارت یا کنسولگری ارسال کنید و شما باید هدف و شرایط سفر خود را توضیح دهید. ویزای بچه ها توسط نماینده قانونی آنها (معمولا والدین) اعمال می شود.

در بعضی موارد نادر، هنگام درخواست ویزا، فرد خارجی نباید شخصا در سفارت باشد.
برای گرفتن چنین استثنائی، لازم است با سفارت یا کنسولگری تماس بگیرید.

آیا با این ویزا می توانم به خارج از منطقه شنگن سفر کنم و سپس دوباره وارد منطقه شینگن شوم؟

ویزای کوتاه مدت شنگن می تواند برای یک یا چند بار ورود استفاده شود. اگر ویزای شما یک بار ورود باشد و منطقه شنگن را ترک کنید، ویزی ا شما مجددا برای ورود مجدد معتبر نیست. ویزای چندگانه به شما اجازه ورود و خروج چندگانه از منطقه شنگن را در دوره اعتبار می دهد.

بعد از ورود به اسلواکی باید چه کار کنم؟

هر خارجی که دارای ویزای کوتاه مدت، ویزای بلند مدت و یا بدون ویزاست، لازم است که ظرف سه روز کاری در مورد محل و طول مدت اقامت مورد نظر به اداره پلیس اطلاع دهید. کشورهای عضو EEA باید ظرف 10 روز کاری پس از ورود به این تعهد را انجام دهند. اگر در هتل یا محل اقامت دیگری اقامت داشته باشد، صاحب تسهیلات مسکن باید این کار را بجای فرد خارجی انجام دهد.

انتشار این مطلب
تمامي حقوق مادي و معنوي براي ماهبد پرواز محفوظ است. طراحي سايت سايتي نو