info@mahbodparvaz.com 026 34208125
درخواست ویزای سوئد
درخواست ویزای سوئد
ویزای سوئد

شرایط درخواست ویزای سوئد

بسته به هدف سفر شما به سوئد، انواع ویزاهای مختلفی برای این مناسبت وجود دارد.

این که آیا شما در حال برنامه ریزی برای سفر، تحصیل ، کار در سوئد  و یا اقامت دائم هستید، باید ویزای سوئد را درخواست کنید.

از سال 2001 سوئد به عنوان یک کشور عضو اتحادیه اروپا نیز عضو یک کشور عضو شنگن شده است و ویزای شینگن برای متقاضیان صادر می کند.
آمار: در سال 2017 ، سوئد مجموع 211،219 ویزای شینگن را از 248،347 درخواست ویزا دریافت کرده است که در کنسولگری ها و سفارتخانه های سوئد در سراسر جهان دریافت شده است. نرخ رد شدن ویزا 9.90٪ بوده است.

ویزای سوئد

ویزای سوئد

 اخذ ویزای شینگن فوری

مدارک عمومی برای درخواست ویزای سوئد:

فرم درخواست ویزای سوئد را دانلود کنید، آن را کامل و با صداقت کامل کنید. شما همچنین می توانید فرم درخواست سوئد ویزای شینگن را به صورت الکترونیکی پر کنید و سپس یک نسخه کپی تهیه کنید.
2 عکس گذرنامه که اخیرا گرفته شده با پس زمینه سفید.
گذرنامه شما و نسخه های ویزای قبلی شما – حداقل 3 ماه پس از تاریخ بازگشت – لازم است. گذرنامه شما باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد.
یک نسخه از رزرو بلیط بازگشتی شما. توصیه می شود قبل از گرفتن ویزا بلیط خریداری کنید –
بیمه درمانی بیمه مسافرتی تأیید حداقل 30000 یورو پوشش در سوئد و کل منطقه شنگن
یک نامه همراه با هدف سفر به سوئد و برنامه سفر
رزرو بلیط  با تاریخ و شماره پرواز مشخص ورود و خروج از سوئد
رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در نظر گرفته شده در سوئد
اثبات وضعیت مدنی (گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، کارت جیره در صورتی که قابل اجرا باشد)
اثبات توان مالی سفر- اثبات مؤلفه های مالی کافی برای مدت اقامت در سوئد. یک خارجی که به دنبال ورود به قلمرو سوئد است باید بتواند ادعا کند که دارای 450 کرون یا 48.26 یورو در روز اقامت در سوئد باشد.

اگر استخدام هستید:

قرارداد استخدام
بیانیه کنونی بانک از آخرین 6 ماه
رضایت نامه کارفرمایان
فرم بازپرداخت مالیات بر درآمد (ITR) یا گواهی مالیات بر درآمد که از منبع درآمد کسر می شود

اگر خود اشتغال باشید:

یک کپی از مجوز کسب و کار شما
بیانیه شرکت بانک از آخرین 6 ماه
بازگشت مالیات بر درآمد (ITR)

اگر یک دانش آموز هستید

اثبات ثبت نام
نامه تایید مرخصی از مدرسه یا دانشگاه

اگر بازنشسته هستید:

بیانیه بازنشستگی از 6 ماه اخر

* توجه: فرم درخواست امضا شده باید همراه با بقیه مدارک اجباری فوق الذکر باشد و شخصا در سفارتخانه / کنسولگری مناسب یا نماینده خود در کشور خودتان به صورت شخصی ارسال شود.

به جز مستندات کلی مورد نیاز، همراه با اسناد اضافی دیگر بسته به هدف درخواست ویزای سوئدی شما باید باشد.

فهرست اسناد اضافی مورد نیاز برای ویزای چند بار ورود سوئد :

سوئد گردشگری / بازدید کننده:

نامه دعوت از خانواده یا دوستان خود در سوئد  با آدرس و شماره تلفن – در صورت لزوم
بیانیه بانک از 6 ماه گذشته
گذرنامه معتبر

ویزای سوئد برای اهداف تجاری:

نامه دعوت از شرکت سوئدی برای بازدید شما و آدرس دقیق آنها با تاریخ بازدید شما همراه است
یک گواهینامه از کارفرمای خود که می گوید اجازه سفر به کسب و کار شما را می دهد
اگر روابط تجاری قبلی بین دو شرکت وجود داشته باشد، اثبات چنین رویدادهایی باید ارائه شود
بیانیه بانک تجاری از 6 ماه گذشته
اسناد مشارکت در صورت مشارکت
با توجه به هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، یا کارفرما یا شرکت شریک باید پوشش هزینه های مربوط به نامه یا دعوت نامه را اعلام کند

ویزای مولتیپل کانادا

انتشار این مطلب
تمامي حقوق مادي و معنوي براي ماهبد پرواز محفوظ است. طراحي سايت سايتي نو