info@mahbodparvaz.com 026 34208125
ویزای مالت
ویزای مالت

برای دریافت ویزای مالت نیاز به اخذ ویزای شینگن دارید.بسته به هدف از ورود به کشور مالت انواع مختلف ویزای مالت وجود دارد. مانند:
ویزای تحصیلی مالت
ویزای کاری مالت
ویزای توریستی مالت
ویزای سرمایه گذاری مالت
ویزای پزشکی مالت
کشور مالت در ایران دارای سفارت نمی باشد اما برای اخذ ویزای مالت می توانید به نماینده این کشور یعنی سفارت اتریش مراجعه فرمایید.

اگر شما قصد دارید کشور مالت را به عنوان یک مقصد تورسیتی یا تحصیلی یا سرمایه گذاری و یا ….. انتخاب کنید ما در این مقاله شما را کمی با این کشور آشنا میکنیم.

کشور مالت

کشور مالت، یک مجمع الجزایر کوچک غنی از تاریخ در دریای مدیترانه و یکی از کوچکترین کشورهای اروپایی با مساحت تنها 316 کیلومتر مربع (122 کیلومتر مربع) است.

مالت، به طور رسمی جمهوری مالت، از جزیره اصلی مالت و جزایر کوچک guzu و کمین تشکیل شده  که مالت بزرگترین جزیره است.  جزیره در شرق تونس و حدود 100 کیلومتر (60 مایلی) جنوب جزیره سیسیلی ( ایتالیا ) واقع شده است.  در تاریخ خود، مجمع الجزایر مالتی به لحاظ استراتژیک برای سلطه مدیترانه اهمیت زیادی داشته است. Malta در ماه مه سال 2004 عضو اتحادیه اروپا شد.

امروز مالت دارای جمعیت از 429،000 نفر، آن را در TOP10 ازکم جمعیت ترین کشورها است، شهرستان والتا پایتخت جزیره مالت می باشد. زبان رسمی مالتی و انگلیسی است.

پیشینه مالتا :

بریتانیا به طور رسمی مالکیت مالت را در اوایل قرن نوزدهم بدست آورد. این جزیره انگلیس را در جنگ های جهانی حمایت کرد و در سال 1964 مستقل از ایالت متحده باقی ماند. در تاریخ 13 دسامبر 1974 مالت به جمهوری تبدیل شد. در 15 سال گذشته، این جزیره تبدیل به یک مرکز حمل و نقل عمده ، مرکز مالی و یک مقصد گردشگری محبوب شده است.

اخذ ویزای مالت

اخذ ویزای مالت

جهت اطلاع از اخذ ویزای شینگن فوری بدون ضمانت کلیک کنید

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مالت

برای دریافت ویزای شینگن مالت نیاز به مدارک خاصی دارید که بسته به هدفتان از سفر به مالت، این مدارک ممکن است تغییر کنند. اما در ادامه به ارائه ی فهرستی از  مدارکی که به‌ صورت کلی نیاز است، می‌پردازیم.

کارت ملی و شناسنامه
پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه
بلیط هواپیما
فیش رزرو هتل
دعوت‌نامه (در صورت لزوم)
گواهی اشتغال به تحصیل برای افراد محصل
گواهی بازنشستگی برای بازنشستگان
مدرک کاری یا کارت بازرگانی برای شاغلان
بیمه مسافرتی
سند ملک یا زمین یا هر چیزی که نشان دهد شما از تمکن مالی مناسبی برخوردار هستید.
۲ قطعه عکس رنگی ۶*۴
فرم درخواست ویزا
ارائه کپی یا اصل روادید مالت اگر قبلا به این کشور سفر کرده اید.

انتشار این مطلب
تمامي حقوق مادي و معنوي براي ماهبد پرواز محفوظ است. طراحي سايت سايتي نو