info@mahbodparvaz.com 026 34208125
ویزای نروژ
ویزای نروژ

اطلاعات ویزای نروژ

شهروندان اروپایی کشور های عضو (EFTA، EEA)  قادر به زندگی و کار در نروژ بدون ویزا یا اجازه کار می باشند.

مهاجران غیر اتحادیه ای و ایرانی ها که مایل به زندگی و کار در نروژ می باشند، باید برای اجازه کار یا ویزای شغلی نروژ درخواست دهند .

نروژ عضو کشورهای شینگن است. با یک ویزای شنگن، شما ممکن است وارد یک کشور عضو شینگن شوید و آزادانه در سراسر منطقه شنگن سفر کنید.

ویزای نروژ

ویزای نروژ

انواع ویزای نروژ:

ویزای توریستی

ویزای پزشکی

ویزای تحصیلی

ویزای کاری

ویزای ورزشی

ویزای توریستی رایج ترین نوع ویزای درخواستی است و با استفاده از این ویزا شهروندان ایرانی قادرند در کشور نروژ و سایر کشورهای عضو پیمان شینگن تا مدت ۹۰ روز در بازه‌ای ۱۸۰ روزه اقامت داشته باشند.
نروژ کشور وایکینگ ها در قسمت غربی شبه جزیره اسکاندیناوی واقع شده است که شامل کوه ها، یخچال ها و فورج های ساحلی عمیق است.تقریبا 70٪ نروژ غیرقابل دسترس است و توسط کوه ها، یخچال ها و رودخانه ها پوشیده شده است اسلو پایتخت این کشور است ، یک شهر از فضاهای سبز و موزه های بسیار که کشتی های وایکینگ باقی مانده از قرن نهم در موزه کشتی وایکینگ اسلو نمایش داده می شود.برگن، با خانه های چوبی رنگارنگ، همچنین ماهیگیری و اسکی از نماده ایی این کشور هستند که دلیل سفر بسیاری از توریست ها به این کشور می باشد.

برای دریافت ویزای شینگن فوری بدون ضمانت کلیک کنید

مدارک کلی جهت دریافت ویزای نروژ:

پاسپورت دارای اعتبار
عکس طبق مشخصات درخواستی
بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز
رزرو هتل، یا تأیید محل اقامت و / یا پوشش هزینه توسط شخص دعوت کننده / فرستنده یا فرد خصوصی، یا
پرینت حساب بانکی برای سه ماه گذشته، یا
مدارک دیگری که ثابت کنند شما قادر به پرداخت هزینه های سفر خود در طول مدت سفر هستید.
ارائه بیمه نامه ای که کل روز های سفر شما را تا سقف 30.000 یورو پوشش دهد.
برای اطلاع از مدارک کامل ویزای شینگن بر روی لینک کلیک کنید.
به‌طور معمول مدت زمان لازم برای صدور ویزا در ایران ۱۵ روز است.
در موارد معدودی ممکن است 60 روز نیز به طول بی انجامد.
سفارت نروژ در ایران:
روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از 8 صبح تا 15.30 بعد از ظهر می باشد

 

انتشار این مطلب
تمامي حقوق مادي و معنوي براي ماهبد پرواز محفوظ است. طراحي سايت سايتي نو