info@mahbodparvaz.com 026 34208125
ویزای پرتقال
ویزای پرتقال
ویزای پرتقال

ویزای پرتقال

درخواست های ویزای پرتقال باید حداقل یک ماه قبل از تاریخ سفر در نظر گرفته شود. زیرا سفارت مسئولیت عدم پذیرش درخواست های آخرین لحظه را نمی دهد و مسئولیت تأخیر در صدور ویزا را نیز ندارد. شهروندان کشورهای زیر (افغانستان، کره شمالی، لبنان، لیبی، سودان جنوبی، سومالی، سوریه، نیجریه، ایران، عراق، پاکستان، یمن و همچنین تشکیلات خودگردان فلسطین و پناهندگان) نیاز به مشاوره قبل از ورود به کشورهای عضو شینگن دارند.

برای ورود به پرتقال می توان از دو طریق اقدام کرد درخواست ویزای شینگن و ویزای ملی پرتقال

ویزای شینگن فوری بدون ضمانت را مطالعه فرمایید

ویزای اقامت، ویزای دانشجویی، ویزای کار و ویزا اقامت موقت فقط برای پرتغال است و برای سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا معتبرنیست.

ویزای اقامت

متقاضی را مجاز به ورود به پرتغال می کند تا اجازه اقامت را درخواست کند این ویزا به مدت چهار ماه با دو بار ورود معتبر است.

ویزای دانشجویی

به متقاضی اجازه می دهد تا به منظور مطالعه، تحقیق علمی، وارد پرتغال شود

ویزای کار

جهت انجام فعالیت های حرفه ای برای حداکثر سه سال اجازه ورود به پرتقال  می دهد.

ویزای اقامت موقت

به دارنده اجازه می دهد تا برای درمان پزشکی و خدمات بهداشتی، کارآموزی در موسسات آموزشی، شرکت ها یا ادارات دولتی وارد پرتغال شود. این ویزا همچنین می تواند در موارد استثنایی صادر شود.

ویزای پرتقال

ویزای پرتقال

مدارک لازم عمومی برای درخواست ویزای پرتقال

فرم درخواست را در حضور یک افسر کنسولی یا در یک دفتر اسناد رسمی امضا کنید و یا پست کنید
پاسپورت معتبر
یک (1) عکس رنگی اخیرا گرفته شده، اندازه گذرنامه
اعلامیه در مورد دلایل درخواست اقامت در پرتغال (فقط برای ویزای اقامت)
بیمه درمانی که متقاضی را در طول 90 روز پس از ورود به پرتغال را تحت حمایت قرار دهد.
اثبات محل اقامت متقاضی هتل یا خانه در پرتغال
اثبات تمکن مالی (یعنی بیانیه مالی، حقوق بازنشستگی و غیره)
بیانیه حساب بانکی پرتغالی (در صورت امکان)
اثبات مالكیت اموال در پرتغال (در صورت لزوم)
ارائه یک قرارداد کاری که توسط وزارت کار پرتغال تأیید شده است (فقط برای ویزای کاری)
ارائه گواهی ثبت نام در موسسه دانشگاهی یا تحصیلی در پرتغال (فقط برای تحصیلات ویزا)
افراد زیر 16 سال نیاز به مصاحبه با مامور سفارت ندارند.

برای اطلاع کامل از مدارک ویزای شینگن فوری بر روی لینک کلیک کنید

موقعیت جغرافیایی

پرتغال، به طور رسمی جمهوری پرتغال، یک کشور در جنوب اروپا است، در سال 1143 تأسیس شده و  92 212 کیلومتر مربع مساحت دارد. سرزمین اصلی در قسمت جنوب غربی شبه جزیره ایبرین واقع در شمال و شرق با اسپانیا و در غرب و جنوب با اقیانوس اطلس هم مرز می باشد. قلمرو پرتغال همچنین شامل دو منطقه مستقل است: مجمع الجزایر Madeira و Azores، در اقیانوس اطلس. مجمع الجزایر Madeira جزایر مادیرا، Porto Santo، Desertas و Selvagens تشکیل شده است و Azores شامل نه جزیره و چند جزیره: سانتا ماریا، سائو میگوئل، ترسیا، گریسیوزا، سائو جرج، پیکو، فایال، فلورس و کوروو است.

آب و هوا

آب و هوای پرتغال زمستان های خفیف و تابستان های دلپذیر را شامل می شود، اما با این حال،  منطقه به منطقه متفاوت است. در شمال بارش بیشتر و درجه حرارت پایین تر است، اما در مرکز کشور  وسیع ترین محدوده دما را می تواند دید.
در جنوب تگوس، بزرگترین رود پرتغال وجود دارد . با تابستان های گرم و بلند و زمستان های کوتاه و بارندگی اندک. Madeira دارای آب و هوای مدیترانه ای با درجه حرارت ملایم و دلپذیر در تمام طول سال است، در حالی که Azores دارای آب و هوای معتدل دریایی با بارندگی های فراوان است.

جمعیت

پرتغال یک کشور با 10.6 میلیون نفر (آمار سال 2011) و تراکم جمعیت 115.4 نفر در 2 کیلومتر مربع است، و نوار ساحلی دارای تراک بیشتر می باشد

شهر های مهم پرتقال

شهر لیسبون  پایتخت کشور پرتقال از قرن سیزدهم و بزرگترین شهر با حدود3.500 هزار نفر جمعیت می باشد.
پورتو – دومین شهر بزرگ است که نام لاتین Portus Cale نام دارد که هم اسم با نام کشور و جمعیت حدود 1.5 میلیون نفر می باشد.
شهر کویمبرا  قدیمی ترین دانشگاه کشور که یکی از قدیمی ترین ها در اروپا است در این شهر می باشد.
فارو – پایتخت جونوبی ترین منطقه پرتغال، الگارو؛
فونچال – شهر اصلی مادیرا؛
Ponta Delgada که پایتخت اداری Azores می باشد

برای اطلاع از هزینه ها و قیمت ویزای شینگن فوری کلیک کنید

انتشار این مطلب
تمامي حقوق مادي و معنوي براي ماهبد پرواز محفوظ است. طراحي سايت سايتي نو