شهر کاونتری انگلیس
شهر کاونتری برای سال 2021 به عنوان شهر فرهنگ انگلستان معرفی شده است و این افتخار را پیش از سوانزی ، استوک آن ترنت ، ساندرلند و شهر پائیزلی دریافت کرده است.
نهمین شهر بزرگ انگلیس تنها با یک ساعت قطار از پایتخت فاصله دارد که در حدود 95 مایلی (153 کیلومتری) شمال غربی مرکز لندن واقع شده است. توریست ها به راحتی می توانند با قطار سفر یک روزه به کاونتری را نیز انجام دهند ، از طریق ایستگاه های ایستون یوستون و پدینگتون لندن با مبلغ حدود 19.50 پوند.
در زیر با تعدادی از جاذبه هاو داستان های این شهر اشنا می شوید:
کاونتری 26 شهر دوقلو دارد ، از جمله ولگوگراد (استالینگراد سابق) ، درسدن و جینان در چین.
کاونتری روزگاری تنها کاخ سلطنتی مستحکم در خارج از لندن داشت. دروازه بازمانده, قدیمی ترین ساختمان در انگلیس است که به عنوان دفتر ثبت استفاده می شود.
افسانه ها می گویند که این شهر محل تولد سنت جورج ، اژدها کش و حامی مقدس انگلیس بوده است.
اولین اسکناس 5 پوندی دستمزد زمان صلح کارگری در دهه 1950 در کاونتری پرداخت شد.

برای سفر راحت به اروپا کلیک کنید
دیدن ویرانه های یکی از باشکوه ترین کلیساهای جامع انگلیس
کاونتری یکی از آسیب دیده ترین شهرها در طی حمله بمب گذاری ها بود ، از جمله ویران کننده ترین بمب گذاری در نوامبر 1940 که شاهد تخریب کلیسای جامع کاونتری بود .
ویرانه های سازه ذکر شده درجه یک قرون وسطایی به عنوان یک سایت گردشگری و یادآوری بمب گذاری ها ، مجاور یک کلیسای جامع جدیدباقی مانده است. این ساختمان جدید توسط سر باسیل اسپنس طراحی شده است. برای بازدید بهتر است صبح بروید تا پنجره های شیشه ای رنگی حیرت انگیز را در باشکوه ترین زمان ببینید.
داستان و مجسمه لیدی گودیوا و پیپینگ تام
این افسانه می گوید که لیدی گودیوا ، یک زن نجیب انگلیسی ، در اعتراض به مالیاتی که شوهرش (ارل مرسیا) بر مستاجران خود وضع کرده بود ، برهنه بر اسب در خیابان های شهر سوار می شد. نسخه های بعدی داستان می گویند که شخصی به نام توماس ، که لیدی گودیوا را برهنه می دید ، کور شد . این شهر امروز به اشکال مختلف از جمله ساعت و مجسمه ای از این بانو به افسانه ادای احترام می کند.
موزه چشمگیر اتومبیل
موزه حمل و نقل کاونتری بزرگترین مجموعه اتومبیل ، موتور سیکلت و دوچرخه ساخت انگلیس را در جهان دارد.
موزه حمل و نقل کاونتری مجموعه ای کاملاً چشمگیر از اتومبیل ، موتور سیکلت و موتورهای فشرده جمع شده از زمان کاونتری به عنوان پایتخت تولید خودرو در جهان است. این مکان یکی از مکان های نادر است که حتی طرفداران غیر اتومبیل را نیز به خود جلب می کند ، نمایشگاه هایی از Daimler ملکه ماری گرفته تا اولین دوچرخه ها. شبیه ساز Thrust SSC را از دست ندهید ، زیرا شما را به دستیابی به رکورد جهانی سرعت زمین (خودرویی که هنوز هم رکورد ثبت شده در سال 1997 را در اختیار دارد نیز در اینجا نمایش داده شده است) از دست ندهید.
محل تولد موسیقی Two Tone
گروه موسیقی ویژه انگلیسی که به عنوان مبتکر موسیقی Two Tone شناخته می شود (که اسکا را با پانک راک ترکیب می کند) در سال 1977 توسط جری دامرز در کاونتری شکل گرفت.